De Kunst van vloeronderhoud

Bel, sms of App naar

0611 410 220

 

 

 

Vloerkleden/Karpetten

Karpetten zijn een van de belangrijkste dingen die we vaak vinden in onze huizen. Deze kunnen de uitstraling van een kamer maken of breken. Dit is waarom de meeste mensen met harde vloeren bijna altijd karpetten hebben, zodat het interieur er zo elegant en mooi mogelijk uit ziet.

Om de kleur en het uiterlijk van uw vloerkleed te behouden is onderhoud van groot belang. Het vuil hoopt zich op in de vezels en laat zich steeds moeilijker verwijderen.
Het reinigen van uw wollen tapijt of synthetische vloerkleden kunt u gerust aan ons overlaten. In onze werkplaats krijgt uw kleed de aandacht die het verdiend.
Uw kleed/karpet wordt gratis gehaald, en na het reinigen weer netjes bij u thuis gebracht.

U kunt uw vloerkleed ook zelf brengen (informeer naar de mogelijkheden en prijzen).

Uw vloerkleed reinigen wij met koolzuur diep en grondig in onze werkplaats. Ook vlekken worden uit het kleed verwijderd. Koffie, thee, bloed, (rode)wijn, smeer, teer, enz..... U zult verbaasd zijn als u het kleed na de reiniging bekijkt. ChemDry De Friese Meren heeft een goede naam wat betreft vloerkleden reinigen.

Wij reinigen wollen karpetten, Berbers, Perzische karpetten, Synthetische karpetten, Nepal karpetten, katoenen karpetten, linnen karpetten, Hoogpolige karpetten en alle overige soorten kleden.

Katoen

               

                    

                  

                   

Onze klanten beoordelen Chem-Dry de Friese meren gemiddeld met een 9,2 op basis van 54 beoordelingen.