De Kunst van vloeronderhoud

Bel, sms of App naar

0611 410 220

 

 

 

Stofzuigers

Sebo automatic X7 / X8

De Sebo Automatic X serie zijn éénmotorige borstelstofzuigers die gefabriceerd zijn voor het gebruik op tapijt, maar die ook ingezet kunnen worden op harde vloerbedekkingen zoals laminaat, linoleum, stenen vloeren etc. De SEBO Automatic X7 heeft een werkbreedte van 31 cm en de SEBO Automatic X8 heeft een werkbreedte van 37 cm.

Sebo Felix Black

De Sebo Felix is een twee motorige borstelstofzuiger die uitgerust is met een zuigmotor en een separate borstelmotor. Voor het zuigen van parket, plavuizen en laminaat of andere harde vloeren kunt u de Sebo parketborstel gebruiken, die er standaard bij wordt geleverd. Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de hulpstukken kunt u meubels etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen. Bij de Sebo Felix schakelt de borstelmotor uit zodra u de slang gebruikt.

Door het draai/kantelgewricht zijn de Sebo Felix en de Sebo Dart 90° verticaal en 180° horizontaal draaibaar. Dit maakt deze borstelstofzuigers uiterst wendbaar en dus bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes of voor oppervlakten waarin veel obstakels staan. Door de lange netkabel heeft de Sebo Felix een bijzonder grote actieradius.

Stofzakken

In een doos zitten 10 stofzakken van 5.3 liter elk inclusief afsluitdoppen.
Deze afsluitdoppen gebruikt u om, als de stofzak vol is, deze hygiënisch af te sluiten zodat er geen stof en/of allergenen in de omgevingslucht kunnen komen.

€ 12,95 (10st.)                         Felix / Dart 2 € 13,95 (8st.)     Stofzakken Dart 2

Sebo Dart 2

De Dart 2 is een twee-motorige borstelstofzuiger die horizontaal en vertikaal draaibaar is. Hierdoor is deze borstelstofzuiger uiterst wendbaar en dus uitermate geschikt voor ruimtes waar veel obstakels zijn. Met een werkbreedte van 37 cm en een extra lang snoer is deze borstelstofzuiger uitermate geschikt voor de professionele markt.

Sebo 470 electronic

De borstelstofzuiger welke door ChemDry De Friese Meren zelf wordt gebruikt vanwege de ongekende kracht en duurzaamheid.

Dit is een tweemotorige borstelstofzuiger, die naast een zuigmotor met een separate borstelmotor uitgerust is, waardoor deze machine bijzonder geschikt is voor bedrijven of voor projecten met zeer veel vuilinloop.

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw. De stofzuigers worden gemonteerd en op afspraak bij u afgeleverd.

 

Sebo automatic X7 € 399,00*

Sebo automatic X8 € 419,00*

sebo-automatic-x7-graphite-890w

 

Sebo Dart 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebo Dart 2              € 315,00*

Sebo 470                 € 449,00*

Onze klanten beoordelen Chem-Dry de Friese meren gemiddeld met een 9,2 op basis van 54 beoordelingen.