De Kunst van vloeronderhoud

Bel, sms of App naar

0611 410 220

 

 

 

Mijten, allergieën, astma.

Waarom is het verstandig uw matrassen te laten reinigen ?

Matrassen passen niet in een wasmachine maar een regelmatige reiniging is essentieel voor uw gezondheid. Het aantal mensen dat kampt met een astmatische aandoening, huidproblemen of allergische reacties neemt jaarlijks toe.

Elke nacht deelt u uw bed met 1.500.000 tot 2.000.000 stofmijten. De uitwerpselen van de huisstofmijt bevatten een krachtig allergeen dat de volgende symptomen kan veroorzaken: Jeuk, niezen, eczeem, benauwdheid, droge huid, tranende of brandende ogen, kortademigheid, rode vlekken, lopende of verstopte neus, vermoeidheid, enz...

Huisstofmijten voeden zich met huidschilfers die wij elke dag verliezen. Mijten zijn enkel te zien onder een microscoop op een donkere achtergrond. Ze hebben een ronde vorm en zijn ongeveer ongeveer 0,1 mm. De favoriete plaats voor mijten is in matrassen en beddengoed. Daar hebben ze veel te eten, is de vochtigheid perfect  en is het donker. 

Wij brengen 1/3 van ons leven door in bed, slapen in de uitwerpselen, ademen ze in en ze komen op onze huid terecht. Tegenwoordig zijn meer mensen dan ooit tevoren allergisch. De reden hiervoor is dat in moderne woningen meestal de slaapkamer verwarmd is en alles beter geïsoleerd is. Vroeger was er minder verwarming en werd nog moeite gedaan om de matrassen buiten te luchten. Tegenwoordig doet men dit niet meer.

Seal of approval

ChemDry De Friese Meren heeft een innovatief systeem voor het reinigen van matrassen. Onze anti-bacteriële reiniger vernietigt alle huisstofmijten, bacteriën en virussen d.m.v. UV- straling, trilling, zuigen en micro-allergene filtratie met een HEPA-filter.

Na deze reiniging behandelen wij uw matras met onze Chem-Dry Dust Mite Anti-Allgergen, een niet giftig en biologisch afbreekbaar onschadelijk middel die allergische reacties tegengaat.

Wij kunnen uw matras(sen) ook halen, of uw kunt ook uw matras naar onze werkplaats brengen . Bel gerust om een afspraak te maken.

Huisstofmijt

Spuitbus anti-huisstofmijt

Chem-Dry Dust Mite Anti-Allgergen                              

Onze klanten beoordelen Chem-Dry de Friese meren gemiddeld met een 9,2 op basis van 54 beoordelingen.